Početna/O nama

JID Electric d.o.o. uspješno posluje od 2016. godine.

S višegodišnjim iskustvom, predanim i specijaliziranim djelatnicima, bavimo se izvođenjem, projektiranjem i servisom opreme iz područja elektrotehnike i sigurnosnih sustava. Svojim kupcima i korisnicima naših usluga, pružamo stručnost, pouzdanost i kvalitetu te cjelovitu i vrhunsku ponudu roba i usluga na jednom mjestu.

Izvodimo instalacije jake i slabe struje, strukturno-mrežno kabliranje i certificiranje, sustave pametnih kuća, sklapanje elektro ormara u radioni, montaža, programiranje i puštanje u rad sustave tehničke zaštite i vatrodojave, izvođenje antenskih sustava.

Od početka svoga rada, istodobno smo ulagali u maksimalnu kvalitetu naših roba i usluga. Odlika našeg poslovanja je uspješno i kontinuirano praćenje i zadovoljavanje individualnih potreba klijenata; od odabira željene opreme do njegove ugradnje i na kraju, do servisiranja ugrađene opreme.

Pažljivo definiramo svoj asortiman i u svojoj ponudi nudimo proizvode koje uvozi i distribuira naše poduzeće kako bismo što kvalitetnije zadovoljili zahtjeve naših kupaca i distributera te ispunili zadane količine i rokove. Ne podcjenjujemo Vaše različite potrebe i mogućnosti. Nastojimo da, bez obzira na to odaberete li iz naše ponude jeftiniji ili skuplji proizvod, dobivate uvijek maksimalnu kvalitetu i našu najbolju uslugu. Stoga, nakon dugogodišnjeg kontinuiranog rada i postojanja, broj naših korisnika neprekidno raste.