Stanka Vraza 8, 10434 Strmec

+38595 5540 811 info@jidelectric.hr

O nama

JID ELECTRIC d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom, ugradnjom, projektiranjem i servisom opreme iz područja elektrotehnike, sigurnosnih sustava, informatičkih sustava te web rješenja. Svojim kupcima i korisnicima naših usluga, pružamo stručnost, pouzdanost i kvalitetu te cjelovitu i vrhunsku ponudu roba i usluga na jednom mjestu.

Od početka svoga rada, istodobno smo ulagali u maksimalnu kvalitetu naših roba i usluga. Odlika našeg poslovanja je uspješno i kontinuirano praćenje i zadovoljavanje individualnih potreba klijenata;  od odabira željene opreme do njegove ugradnje i na kraju, do servisiranja robe koju ste kupili. Stoga, kupujući kod nas, štedite svoj novac, svoje dragocjeno vrijeme i izbjegavate stres jer umjesto odlazaka na nekoliko adresa, na našoj dobivate sve što Vam treba.

Pažljivo definiramo svoj asortiman i u svojoj ponudi nudimo proizvode koje uvozi i distribuira naše poduzeće kako bismo što kvalitetnije zadovoljili zahtijeve naših kupaca i distributera te ispunili zadane količine i rokove. Ne potcjenjujemo Vaše različite potrebe i mogućnosti. Nastojimo da, bez obzira na to odaberete li iz naše ponude jeftiniji ili skuplji proizvod, dobivate uvijek maksimalnu kvalitetu i našu najbolju uslugu. Stoga, nakon dugogodišnjeg kontinuiranog rada i postojanja, broj naših korisnika neprekidno raste.

Posjetite nas na Facebook stranici: https://www.facebook.com/jidelectric/


Dokument: Ugovor o poslovno tehničkoj suradnji sa tvrtkom Alarmni sustavi secure d.o.o. (preuzimanje)