Tko smo mi?

JID Electric društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge.
OIB 95636092646
Adresa: Strmec, Stanka Vraza 8

Koje podatke koristimo i zašto?

1. Kolačići

JID Electric za osnovne funkcionalnosti web stranice koristi isključivo nužne kolačiće (npr. za veličinu ekrana, pripadajuću veličinu fotografija, provjeru neželjenih poruka/SPAM-a kroz kontakt obrazac pomoću ReCaptcha sustav itd.). JID Electric koristi i opcionalne kolačiće kolačiće u svrhu oglašavanja i pružanja relevantnijih informacija. To je ostvareno spremanjem kolačića na vaše računalo koje web stranica jidelectric.hr dodjeljuje vašem pregledniku. Količina spremljenih podataka na vašem računalu je zanemariva, a obzirom na to da je ova web stranica namijenjena isključivo u prezentacijske svrhe, svojom posjetom niste obvezni prihvatiti opcionalne kolačiće.

2. Kontakt obrazac

Iako su na web stranicama dostupni naši kontakt podaci, nudimo vam mogućnost da nam dostavite svoje podatke putem kontakt obrasca uz željenu poruku. Podatke koje unosite u kontakt obrazac nigdje ne spremamo već ih privremeno koristimo i to na sljedeći način:

  • Web stranica izrađuje jednokratnu poruku i dostavlja istu nama na e-mail adresu.
  • Pristup e-mail adresi, na koju u obliku elektroničke pošte pristižu vaši podaci, imaju samo ovlaštene osobe u JID Electric d.o.o.
  • Osobni podaci koji se jednokratno koriste u ovu svrhu su vaše Ime i prezime te e-mail adresa.